naar de inhoud
alle berichten

High Tea in Enkhuizen

Heerlijke high tea in Enkhuizen?

Een klein soepje, sandwiches met roomkaas, zalm of komkommersalade, hartige muffins en een mini-worstenbroodje. Scones met lemoncurd, aardbeienjam en slagroom. Bonbons, macarons, taartjes en chocolade. En natuurlijk liters thee! Voor een heerlijke high tea kun je terecht op verschillende gezellige plekjes in Enkhuizen en omstreken. Maar ook de lekkerste ingrediënten voor een high tea thuis koop je natuurlijk in Enkhuizen!

De leukste high tea plekjes

1601 Foodbar

Geniet van heerlijke zoete en hartige lekkernijen bij 1601 Foodbar in Enkhuizen. Ideaal voor een gezellige middag met familie en of vrienden. De high tea start met hartige hapjes en sandwiches. Daarna volgen huisgemaakte scones met lemon curd, marmelade en clotted cream. Er wordt afgesloten met allerlei zoete huisgemaakte lekkernijen, bonbon en nougat. Tijdens de high tea krijg je onbeperkt thee.

Theetuin de Libel

Zin in een kleine of grote high tea? De kloine high tea van Theetuin de Libel in Andijk bestaat uit een Andoiker scone met slagroom en aardbeienjam, etagère met zoete en hartige hapjes (zonder vlees en vis) en zoveel thee als je wilt. Bij de uitgebreidere variant krijg je ook verse groentebouillon en heerlijke sandwiches met roomkaas, zalm en komkommersalade.

Je eigen gemaakte high tea voor thuis

Recept: Hartige scones met tomaat en tijm

In de categorie why not: hartige scones! Voeg er eens tomaat, tijm en kaas aan toe. In een half uurtje tover je deze lekkere hartige hapjes op tafel.

Recept: Roze brownies van ruby chocolade

Geen brownies of blondies maar: pinkies! Met deze vrolijke zoete hapjes zet je echt iets aantrekkelijks op tafel!

Lees hier het hele recept

Shop lokaal je high tea bij elkaar!